Pinsa met Parmaham, vijgen chutney, pesto, mozzarella en pistachenoten

Ingrediënten 2 personen 

 

2 pinsa Broden ( Bertolli )

Potje vijgen chutney 

Verse pesto

1 bol Mozarella 

200 gram Parmaham

Cherry tomaatjes 

Rucola

Gezouten pistachenoten 

Pijnboompitten

Bereidingswijze 

Doe het pinsabrood even een minuutje of zes a zeven in een voorverwarmde oven. Van 180 graden. Zodat het een beetje knapperig wordt. Laat even wat afkoelen. 
Begin met beleggen. Eerst de vijgen chutney. Lekker met een lepeltje dotjes maken verspreid over het brood. Dan de pesto. Maak zelf pesto e.d. neem de verse pesto uit de koeling. Beleg daarna royaal met stukken Parmaham. Ook halve cherrytomaatjes, en rucola. Rooster in een pan de pijnboompitten. En strooi die erover. Pel de pistachenoten en leg er verspreid op.