Pinsa met Parmaham, vijgen chutney, pesto, mozzarella en pistachenoten

Ingrediënten 2 personen
2 pinsa Broden ( Bertolli )
Potje vijgen chutney
Verse pesto
1 bol Mozarella
200 gram Parmaham
Cherry tomaatjes
Rucola
Gezouten pistachenoten
Pijnboompitten
Bereidingswijze
Doe het pinsabrood even een minuutje of zes a zeven in een voorverwarmde oven. Van 180 graden. Zodat het een beetje knapperig wordt. Laat even wat afkoelen.
Begin met beleggen. Eerst de vijgen chutney. Lekker met een lepeltje dotjes maken verspreid over het brood. Dan de pesto. Maak zelf pesto e.d. neem de verse pesto uit de koeling. Beleg daarna royaal met stukken Parmaham. Ook halve cherrytomaatjes, en rucola. Rooster in een pan de pijnboompitten. En strooi die erover. Pel de pistachenoten en leg er verspreid op.